Etusivu

SshyWiki
Versioiden väliset erot
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Rivi 6: Rivi 6:
  
 
<li style="float: left; padding: 4px; width: 90%;">
 
<li style="float: left; padding: 4px; width: 90%;">
Tervetuloa Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen[http://www.digiarkisto.org] wikiin. Digi-Wikin sisällön rakentamiseen voi jokainen osallistua. ja koota tietoa avuksi muille tutkijoille. Merkitse lisäämiisi tietoihin lähteet. Se helpottaa tietojen tarkistamista ja lisää tiedon luotettavuutta.
+
Tervetuloa Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen [http://www.digiarkisto.org] wikiin. Digi-Wikin sisällön rakentamiseen voi jokainen osallistua ja koota tietoa avuksi muille tutkijoille. Merkitse lisäämiisi tietoihin lähteet. Se helpottaa tietojen tarkistamista ja lisää tiedon luotettavuutta.
  
 
Digi-Wikissä on tällä hetkellä <b>[[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]</b> artikkelia.
 
Digi-Wikissä on tällä hetkellä <b>[[Special:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]</b> artikkelia.

Versio 26. helmikuuta 2008 kello 22.35


Digi-Wiki

  • Tervetuloa Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen [1] wikiin. Digi-Wikin sisällön rakentamiseen voi jokainen osallistua ja koota tietoa avuksi muille tutkijoille. Merkitse lisäämiisi tietoihin lähteet. Se helpottaa tietojen tarkistamista ja lisää tiedon luotettavuutta. Digi-Wikissä on tällä hetkellä 678 artikkelia.Digiarkisto

Digiarkisto on SSHY:n ylläpitämä sähköinen arkisto, joka sisältää erilaista kirjallista aineistoa digitaalisessa muodossa. Arkiston tarkoitus on palvella etupäässä sukututkijoita tarjoamalla tutkijoille helppo pääsy "alkuperäiseen tietolähteeseen". Arkistossa on tällä hetkellä kirkonkirjoja (rippikirjoja, kastettujen, vihittyjen ja haudattujen luetteloita, jne.). Jäsenille myös läänin- ja voudintilejä sekä tuomiokirjoja.

Yhteydenpitoon ja asioiden dokumentoitiin meillä on käytössä erinäisiä työkaluja.


Paikkakuntakohtaiset tiedot

Paikkakuntakohtaisia tietoja voit tutkia tai lisäillä täällä.

Matrikkelit

Lisää ja tutki matrikkelitietoja.

Linkki: Matrikkelit


Luettelonimiä läänintileihin

Yleisimpiä läänintileissä esiintyviä luetteloita. Läänintilit


Henkilökohtaiset työkalut