- Arkistomateriaalin digiointi

Sivu päivitetty

Sshy:n kotisivulle

Ohjeita kuvien siirtoon

Edellinen sivu

Alkuun

FileZilla-siirto-ohjelma

FTP-palvelimena toimii vsftpd eli Very Secure FTP Daemon, Linux-käyttöjärjestelmässä, ja sen kanssa voit käyttää mitä tahansa FTP clienttia. Suosittelemme ilmaista FileZillaa jonka voit ladata itsellesi osoitteesta: http://filezilla.sourceforge.net/

Latauksen jälkeen asenna ohjelma, mutta ei sen server-osaa, jos et halua koneestasi ftp-palvelinta.

Avaa ohjelma ja säädä se toimimaan oikein seuraavasti:

Aseta Address:, User: Password: ja Port kohtiin oikeat tiedot. Tunnukset saat sähköpostilla.

FileZilla käyttöliittymä

Paina hiirellä kerran painiketta Pikayhdistäminen.

Valitse pitäjäkansio Local site: laatikosta ja haluttu kansio sen alta
Luo uusi (jos ei sitä jo ole) pitäjäkansio Remote site: laatikon alla olevaan laatikkoon.
Tämä tapahtuu klikkaamalla hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla Create directory.

Avaa luomasi kansio ja ota hiirellä kiinni siirrettävästä kansiosta, raahaa se alimpaan laatikkoon.

Paina siirto nappulaa

Siirto alkaa.

Mikäli siirtoyhteys katkeilee ja kuvat eivät siirry kokonaisina, niin kannattaa oletusasetuksiin valita Korvaa. Valitse Muokkaa - Asetukset- Siirrot- Tiedosto jo olemassa -toiminto . Näin siirto jatkuu keskeneräisestä kuvasta.

Kysy tarvittaessa lisäohjeita sähköpostitse.

Copyright © SSHY 2004-2014