- Arkistomateriaalin digiointi

Sivu päivitetty

Sshy:n kotisivulle

6. Kuvien siirto Digiarkiston palvelimelle

Edellinen ohje

Alkuun

Seuraava sivu

Kuvien ja tallennuslomakkeiden siirtoa varten on varattu oma ftp-palvelin, jonne ne voidaan siirtää sähköisesti. Ohje kts. seuraava sivu.

Kuvien siirrossa laajakaistayhteys on välttämätön. Palvelimelle luodaan jokaiselle oma kansio (Kansion nimi ei näy käyttäjälle). Tarvittavat neuvot ja salasanan saat infosta.

Kuvat ja tallennuslomakkeet voidaan polttaa myös cd:lle ja lähettää postissa. (Suositellaan vain jos sähköinen siirto ei ole mahdollista)

Huom!
Ethän tuhoa lähettämiäsi kuvia omalta koneeltasi ennen kuin olemme saaneet ne nettiin! Älkää myöskään poistako kuvia palvelimelta itse, sillä meidän täytyy varmuuskopioida ne ennen poistoa!

Copyright © SSHY 2004-2014