XnView-ohjelman ohjeet

Edellinen sivu Alkuun

Käynnistys ja asetukset

Käynnistä tietokoneelta skannaukseen tarkoitettu XnView-ohjelma.

Huom: Jos olet jo tässä vaiheessa liittänyt muistitikun tai ulkoisen kovalevyn koneeseen, näkymäksi avautuu levyllä/tikulla olevien tiedostojen hakemisto. Sulje se painamalla näyttöruudun oikeassa yläkulmassa olevaa alempaa x-merkkiä

Valitse TWAIN-lähde: File > Select TWAIN source (= valitse TWAIN-lähde) > Canon MS 800 > Valitse

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Sen jälkeen valitse Acquire into: File > Acquire into > Batch scanning

Klikkaa kuva suuremmaksi.

Batch scanning- ikkunasta tee seuraavat valinnat:

Klikkaa kuva suuremmaksi.